fbpx
skip to Main Content
Geen zin meer om te schilderen?Een doorn in het oog?Krakende tredens?Jovado heeft de design oplossing!
De design oplossing voor ieder interieur

Iedereen heeft een andere smaak met betrekking tot de bekleding van de trap. Gelukkig heeft Jovado door zijn ruime assortiment aan kleuren voor iedere smaak een keuze.

Door mijn ervaring binnen de trapbekleding weet u ook zeker dat dit gebeurd door een vakman en krijgt u gegarandeerd topkwaliteit. Trappen hebben voor Jovado dan ook geen geheimen meer waardoor ik zowat iedere trap kan renoveren en een pronkstuk van uw trap kan maken.

Ik renoveer trappen alleen volgens de regels van de traprenovatie kunst. Oftewel de trap moet voldoen aan de klant zijn wensen, netjes afgewerkt zijn en een streling voor het oog zijn.

Om het beste advies aan u te geven komt Jovado vrijblijvend bij u thuis langs. Dit geeft u de mogelijkheid om alle materialen en kleuren op uw gemak te bekijken. Er wordt natuurlijk goed naar al uw wensen geluisterd en u dan ook een advies op maat geboden.

Tijdens dit gesprek kan ik u ook advies bieden over het bekleden van de zijkanten van de trap, eventuele verlichting of het rondom bekleden van een open trap.

Voor onze laminaat overzettreden wordt er gebruik gemaakt van een systeem waarin de nieuwe overzettreden over de oude treden heen geplaatst worden. Dit gebeurt zonder hak of breekwerk waardoor uw oude trap integer blijft.

Als u tevreden bent met de offerte die speciaal voor u gemaakt wordt, maken we een afspraak op welke dag ik de trap komen renoveren.

Op de montage dag kom ik geheel volgens de gemaakte afspraak netjes op tijd in de ochtend bij u aan. Tijdens de montage worden nogmaals alle tredens op gemeten en worden de overzettreden op maat gezaagd. Eventueel worden de zijkanten en verlichting ook netjes geplaatst.

Bijna alle zaag werkzaamheden gebeuren buitenshuis zodat u er zo min mogelijk overlast van heeft. Een nette en geordernde werkplek is erg belangrijk voor mij als vakman. Als ik klaar ben met de renovatie van uw trap wordt er netjes opgeruimt, poetsen ik alles nog een keertje extra en kunt u gaan genieten van uw nieuwe pronkstuk.

Ik begrijp dat u opzoek bent naar de beste prijs voor het renoveren van uw trap, maar om een goede een eerlijke prijs te kunnen bieden moet ik eerst een aantal onderdelen van uw trap weten.

Om een prijs te kunnen bepalen moeten er gekeken worden naar de staat van uw trap, het aantal treden, de diepte en breedte van de treden, het materiaal  en alle eventuele extra’s die u gekozen heeft.

Jovado komt dan ook vrijblijvend bij u langs om te kijken naar de staat van uw trap en u te adviseren in alle mogelijkheden rondom traprenovatie.

Offerte aanvragen
Laminaat

Laminaat

De laminaten overzettreden zijn een hoogwaardig product die uw oude versleten trap een totaal nieuw uiterlijk geven. Ze verstevigen oude delen en zorgen dat de trap weer vele jaren meegaan. Jovado doet dit door gebruik te maken van het treden over treden systeem, hierdoor blijft uw bestaande trap behouden.

Daarnaast hebben laminaten overzettreden nog vele andere voordelen. Zo is het makkelijk schoon te houden, allergie vrij en zijn de treden ook veilig door hun anti-slip legering.

Jovado heeft een zeer ruim assortiment aan kleuren zodat deze altijd binnen uw stijl past.

Meer Mogelijkheden

Meer mogelijkheden

Naast dat de treden en stootborden van uw oude trap gerenoveerd kunnen worden kan ook de zijkant van uw trap opnieuw bekleed worden. Deze zogenoemde wangen kunnen ook bekleed worden met laminaat.

Dit zorgt ervoor dat u nooit meer de zijkanten van uw trap hoeft te schilderen. Daarnaast zorgt het ook voor een nieuw en fris uiterlijk op uw nieuwe trap.

Verder is het mogelijk om verlichting in de trap in te bouwen. Zo hoeft u nooit meer in het donker naar boven te lopen of iedereen in huis wakker te maken met de verlichting. Er zijn twee opties beschikbaar bij Jovado; in de zijkanten van de trap of onder de treden. Het is zelfs mogelijk om de verlichting op een schakelaar te laten werken of met bewegingssensoren.

Open Trap

Open trap

Naast een dichte trap is het bij Jovado ook mogelijk om een open trap te laten renoveren. Hierbij wordt de trede rondom bekleed met de laminaten overzettreden. Het zorgt voor een bijzonder uiterlijk waar verf en tapijt niet tegenop kunnen.

Het is bij Jovado zelfs mogelijk om bij open trappen de zijkanten te laten bekleden.

Mocht u nou een open trap hebben en juist een dichte trap willen, omdat u bijvoorbeeld kleine kinderen heeft, kan ik u ook verder helpen. Het is geen probleem om uw open trap om te toveren naar een prachtige dichte trap.

Back To Top